Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Peuterfestival Klein Amsterdam | 13 feb | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof

Datum

zondag 13-02-2022

Aanvang

10:00 uur

Eindtijd

10:40 uur

Zaal

Agnietenhof Kleine Zaal

Genre

Jeugd

Kaarten

Regulier: € 10,00
t/m 12 jaar: € 10,00
Vriend: € 9,00
Vriend t/m 12 jaar: € 9,00
RIV the Kid-korting: 10%
CJP-korting: € 2,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats

Coronatoegangs­bewijs

Voor een bezoek aan de Agnietenhof is het voor bezoekers vanaf 13 jaar verplicht om een coronatoegangsbewijs te hebben. Het bewijs wordt aan de deur gecontroleerd middels het scannen van je persoonlijke QR-code in de CoronaCheck-app. Heb je geen smartphone dan kun je het bewijs ook printen. Lees meer over de opties en maatregelen op de website van de Rijksoverheid.Peutertheaterfestival: Klein Amsterdam Producties Het Astronautje (4+)

Peutertheaterfestival: Klein Amsterdam Producties

Het Astronautje (4+)

Voor alle jongens en meisjes die wel eens een ruimtereis zouden willen maken. Hoe word je astronaut? Hoe sterk en snel moet je zijn? Een jongen bouwt zelf een raket en reist ermee naar de maan. Eenmaal op de maan doet hij een bijzondere ontdekking. Het verhaal is geïnspireerd op de belevenissen en ervaringen van astronaut André Kuipers. 

Peutertheaterfestival
Het jaarlijkse festival speciaal voor de allerkleinste bezoekers, nu ook voor kleuters! Op deze zondag is er van alles te zien, te doen en te beleven. Een onvergetelijke theaterbelevenis voor iedereen, ook voor papa's en mama', opa's en oma's of de oppas. Tijdens het Theaterfestival verandert de Agnietenhof in een Prentenboekenstad met een heuse ‘Sterrenfabriek’, begeleid door een sterrenwachter.Advertenties