Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Ik hou van jou tot de maan | 13 feb | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof

Datum

zondag 13-02-2022

Aanvang

11:00 uur

Zaal

Agnietenhof Rabozaal

Genre

Jeugd

Kaarten

Regulier: € 10,00
t/m 12 jaar: € 10,00
Vriend: € 9,00
Vriend t/m 12 jaar: € 9,00
RIV the Kid-korting: 10%
CJP-korting: € 2,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats

Coronatoegangs­bewijs

Voor een bezoek aan de Agnietenhof is het voor bezoekers vanaf 13 jaar verplicht om een coronatoegangsbewijs te hebben. Het bewijs wordt aan de deur gecontroleerd middels het scannen van je persoonlijke QR-code in de CoronaCheck-app. Heb je geen smartphone dan kun je het bewijs ook printen. Lees meer over de opties en maatregelen op de website van de Rijksoverheid.Peuterfestival: Bureau Vanaf 2 Ik hou van jou tot aan de maan en terug! (2+)

Peuterfestival: Bureau Vanaf 2

Ik hou van jou tot aan de maan en terug! (2+)

Muzikale vertelvoorstelling met de beroemde, lieve Hazeltje uit Raad eens hoeveel ik van je hou in de hoofdrol. Grote Haas, kom eens hier met je oren. Ik moet je iets héél belangrijks vertellen! Raad eens hoeveel ik van je hou?’ Grote Haas en Hazeltje houden vreselijk veel van elkaar. Maar hoeveel precies – dát is niet makkelijk te meten! Gebaseerd op de populaire boekenreeks.

Peutertheaterfestival
Het jaarlijkse festival speciaal voor de allerkleinste bezoekers, nu ook voor kleuters! Op deze zondag is er van alles te zien, te doen en te beleven. Een onvergetelijke theaterbelevenis voor iedereen, ook voor papa's en mama', opa's en oma's of de oppas. Tijdens het Theaterfestival verandert de Agnietenhof in een Prentenboekenstad met een heuse ‘Sterrenfabriek’, begeleid door een sterrenwachter. Advertenties