Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Peter van Rooijen & band | 12 nov | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof

Datum

vrijdag 12-11-2021

Aanvang

20:00 uur

Eindtijd

21:20 uur

Zaal

Agnietenhof Kleine Zaal

Genre

Muziek

Kaarten

Regulier: € 22,00
Vriend: € 20,00
CJP-korting: € 2,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats

Coronatoegangs­bewijs

Voor een bezoek aan de Agnietenhof is het voor bezoekers vanaf 13 jaar verplicht om een coronatoegangsbewijs te hebben. Het bewijs wordt aan de deur gecontroleerd middels het scannen van je persoonlijke QR-code in de CoronaCheck-app. Heb je geen smartphone dan kun je het bewijs ook printen. Lees meer over de opties en maatregelen op de website van de Rijksoverheid.Peter van Rooijen & band Liefde, dood en Bob Ross
Peter van Rooijen & band Liefde, dood en Bob Ross

Peter van Rooijen & band

 • Liefde, dood en Bob Ross

  Theaterconcert met humoristische noot

  Liefde, dood & Bob Ross is een gevarieerd liedjesprogramma vol schitterende, idiote, humoristische en ontroerende songs. Peter van Rooijen weet ook in deze voorstelling zowel muzikaal als tekstueel te verrassen, recht voor z’n raap en toch poëtisch. Country, pop, r&b en suffe cabaretliedjes over milieu, onbetaalde facturen, ouders van kinderen, Gouda, liefde, dood en een bepaalde Amerikaanse schilder: het komt allemaal voorbij. 

  "Als een ware Brel dan wel Shaffy zingt Peter van Rooijen vol plezier en met een passie die uit zijn tenen lijkt te komen" (★★★★ Telegraaf) 
  "Wat blijkt cynisme in de handen van Van Rooijen een troostrijk medicijn voor het afgelopen jaar." (Theaterkrant)

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 10,00. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje in het Theaterrestaurant. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina.  Advertenties