Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Peter van Ewijk - Ontbindingsangst | 15 apr | Agnietenhof - Agnietenhof
 • Datum

  zaterdag 15-04-2023

  Aanvang

  20:00 uur

  Zaal

  Agnietenhof Kleine Zaal

  Genre

  Cabaret

  Kaarten

  Regulier: € 18,50
  Vriend: € 16,50
  CJP-korting: € 2,50
  Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
  Peter van Ewijk Ontbindingsangst

  Peter van Ewijk

 • Ontbindingsangst

  Keihard lachen bij Peter van Ewijk

  Hij is programmamaker, cabaretier, heeft een eigen podcast én won de publieksprijs op cabaretfestival Cameretten: Peter van Ewijk. Op zaterdag 15 april komt hij met zijn solovoorstelling Ontbindingsangst naar de Agnietenhof. “Opwinding en ontbinding lagen nog nooit zo dicht bij elkaar”, aldus Van Ewijk.
  Peter gaat de strijd aan met aftakeling en dood. Gewapend met wetenschap en geschiedenis en aangevuurd door jeugdtrauma’s en frustraties ontdekt hij de ultieme oplossing. En tussendoor redt hij ook nog even de wereld. Tja, hij is nu toch bezig!

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij de meeste filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 12,50. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina. Met reservering is de borrelplank af te halen in de Bovenfoyer. Hierbij zijn geen dieetwensen mogelijk.  Advertenties