Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Patrick Laureij - Live | 16 dec | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof
 • Datum

  vrijdag 16-12-2022

  Aanvang

  20:00 uur

  Zaal

  Agnietenhof Rabozaal

  Genre

  Cabaret

  Kaarten

  Regulier: € 21,00
  Vriend: € 19,00
  CJP-korting: € 2,50
  Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
  Patrick Laureij Live

  Patrick Laureij

 • Live

  Anderhalf uur verbaal geweld

  In 2019 verkocht Patrick Laureij twee keer de Rabozaal uit met de succesvolle voorstelling Nederlands Hoop. Hoog tijd voor zijn nieuwe cabaretshow! Bereid je voor op anderhalf uur verbaal geweld over zichzelf en de wereld om hem heen. Live. Voor jullie. 

  “Opnieuw valt op dat Laureij de meest grove en ongepaste opmerkingen kan maken en ermee wegkomt (…) door zijn oog voor de juiste details en de kwetsbaarheid.” (de Volkskrant)

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 12,50. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina. Met reservering is de borrelplank af te halen in de Stadsfoyer. Hierbij zijn geen dieetwensen mogelijk.  Advertenties