Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
OG3NE - Sweet Harmony Tour | za 30 okt | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof

Datum

zaterdag 30-10-2021

Aanvang

20:00 uur

Eindtijd

22:30 uur

Zaal

Agnietenhof Rabozaal

Genre

Muziek

Kaarten

Regulier: € 40,00
Vriend: € 40,00
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats

Coronatoegangs­bewijs

Voor een bezoek aan de Agnietenhof is het voor bezoekers vanaf 13 jaar verplicht om een coronatoegangsbewijs te hebben. Het bewijs wordt aan de deur gecontroleerd middels het scannen van je persoonlijke QR-code in de CoronaCheck-app. Heb je geen smartphone dan kun je het bewijs ook printen. Lees meer over de opties en maatregelen op de website van de Rijksoverheid.OG3NE Sweet Harmony Tour
OG3NE Sweet Harmony Tour
OG3NE Sweet Harmony Tour
OG3NE Sweet Harmony Tour
OG3NE Sweet Harmony Tour

OG3NE

 • Sweet Harmony Tour

  De dames van OG3NE keren terug in de theaters met hun gloednieuwe SWEET HARMONY TOUR!

  Tijdens de vorige theatertournee Three Times a Lady wisten de zussen van OG3NE avond aan avond het publiek te betoveren met hun harmonieuze samenzang. Maar liefst honderd uitverkochte concerten waren het gevolg. Een sensationeel aantal dat de populariteit van de succesformatie onderstreept. Jong en oud omarmen de ‘Ladies With The Golden Voices’.

  Let op! Deze voorstelling is verplaatst naar zaterdag 30 oktober 2021. Reeds gekochte kaarten blijven geldig.

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 10,00. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje in het Theaterrestaurant. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina.  Advertenties