Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Nina de la Parra & S. Landvreugd | 29 okt | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof
 • Datum

  zaterdag 29-10-2022

  Aanvang

  20:00 uur

  Eindtijd

  21:40 uur

  Zaal

  Agnietenhof Kleine Zaal

  Genre

  Cabaret

  Kaarten

  Regulier: € 19,00
  Vriend: € 17,00
  CJP-korting: € 2,50
  Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
   Nina de la Parra & Sanne Landvreugd

 • Nina de la Parra & Sanne Landvreugd

  Muzikaal, hilarisch en ontregelend entertainment door twee powerhouses

  In BloodBitches verdiepen Nina de la Parra en topsaxofonist Sanne Landvreugd hun bloederige band. Thema’s als vrouw-zijn, Surinaams-zijn, slavernij, verdrijving, trauma, racisme en schuld stromen door hun gezamenlijke bloedvaten. Nina en Sanne: twee powerhouses die hun ervaringen tot uiting brengen in muzikaal, explosief, hilarisch, persoonlijk en ontregelend entertainment van de hoogste plank, met elke voorstelling een nieuw item over de actualiteit. 

  “Nina de la Parra is een knalgoede actrice, heel erg grappig en nul procent pathetisch wanneer ze haar pijn invoelbaar maakt.” (de Volkskrant ★★★★★ over vorige voorstelling Gods Wegen)

  spel: Nina de la Parra ∙ saxofoon: Sanne Landvreugd ∙ regie: Titus Muizelaar 

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 12,50. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina. Met reservering is de borrelplank af te halen in de Stadsfoyer. Hierbij zijn geen dieetwensen mogelijk.  Advertenties