Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Niet Schieten - Mannen van niks | 10 feb | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof
 • Datum

  vrijdag 10-02-2023

  Aanvang

  20:00 uur

  Zaal

  Agnietenhof Kleine Zaal

  Genre

  Cabaret

  Kaarten

  Regulier: € 21,00
  Vriend: € 19,00
  CJP-korting: € 2,50
  Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
  Niet Schieten! Mannen van niks

  Niet Schieten!

 • Mannen van niks

  Over de kleine en grote zaken die de mens raken, maar dan met een onnavolgbare twist

  Maarten, Erik en Arend staan al jaren met succes op het podium van de Agnietenhof. Hun handelsmerk: mooie voorstellingen met een verhaal, waarbij de lach aan hun spreekwoordelijke kont hangt. Met een kritische en relativerende blik beschouwt het trio de kleine en grote zaken die de mens raken, om daar vervolgens een onnavolgbare twist aan te geven. 
  Maar ze zijn voorzichtig geworden: mag dit nog wel? Zijn ze wel woke? Je gaat het zien in Mannen van niks van Niet Schieten!

  tekst & spel: Arend Edel, Erik Jobben en Maarten Hennis

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij de meeste filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 12,50. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina. Met reservering is de borrelplank af te halen in de Stadsfoyer. Hierbij zijn geen dieetwensen mogelijk.  Advertenties