Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Nienke Plas - Postnatale Expressie | 7 mrt | Agnietenhof - Agnietenhof
 • Datum

  dinsdag 07-03-2023

  Aanvang

  20:00 uur

  Zaal

  Agnietenhof Rabozaal

  Genre

  Cabaret

  Kaarten

  Regulier: € 28,00
  Vriend: € 26,00
  CJP-korting: € 2,50
  Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
  Nienke Plas Postnatale Expressie

  Nienke Plas

 • Postnatale Expressie

  Tweede cabaretvoorstelling Nienke Plas 

  Na het grote succes met Van de hak op de tak komt vlogger, presentatrice, cabaretier en stand-up comedian Nienke Plas naar de Agnietenhof met Postnatale Expressie. Daarin gaat de wervelwind plankgas door de evolutie van de vrouw. Die is als een roos, waarvan de mooie knop opengaat om vervolgens op haar oude dag uitgedroogd aan een radiatorbuis in de hoek van iemands toilet te hangen. Nienke bewandelt een bijzonder pad: eerst was zij een kind, nu heeft zij kinderen en uiteindelijk zal ze gaan trouwen. 

  regie: Jessica Borst 

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij de meeste filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 12,50. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina. Met reservering is de borrelplank af te halen in de Stadsfoyer. Hierbij zijn geen dieetwensen mogelijk.  Advertenties