Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Een ode aan Ramses | za 16 okt | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof

Datum

zaterdag 16-10-2021

Aanvang

20:00 uur

Eindtijd

21:50 uur

Zaal

Agnietenhof Kleine Zaal

Genre

Muziek

Kaarten

Regulier: € 21,00
Vriend: € 19,00
CJP-korting: € 2,50

Coronatoegangs­bewijs

Voor een bezoek aan de Agnietenhof is het voor bezoekers vanaf 13 jaar verplicht om een coronatoegangsbewijs te hebben. Het bewijs wordt aan de deur gecontroleerd middels het scannen van je persoonlijke QR-code in de CoronaCheck-app. Heb je geen smartphone dan kun je het bewijs ook printen. Lees meer over de opties en maatregelen op de website van de Rijksoverheid.U kunt deze voorstelling momenteel niet bestellen.

Niels van der Gulik Ik blijf hier! - Een ode aan Ramses

Niels van der Gulik

 • Ik blijf hier! - Een ode aan Ramses

  Terug in de tijd met een muzikale Ramses-avond
  Ruim tien jaar na zijn dood blikt Niels van der Gulik terug op zijn vriendschap met Ramses Shaffy. Van de momenten samen achter de sjoelbak tot de muzikale avonden met Ramses op de eerste rij. In Ik blijf hier! - Een ode aan Ramses speelt Niels samen met drie topmuzikanten bekend en minder bekend werk van Shaffy. Net als toen komen nummers als ‘De een wil de ander’ en ‘Zing, vecht, huil, bid, lach, werk en bewonder’ weer helemaal tot leven.

  zang: Niels van der Gulik ∙ piano: Coen Molenaar ∙ contrabas: Peter Wassenaar ∙ drums: Richard Heijerman ∙ regie: Eva Bauknecht

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 10,00. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje in het Theaterrestaurant. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina.

  U kunt deze voorstelling momenteel niet bestellen.  Advertenties