Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Nick & Simon | 14 apr | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof

Datum

donderdag 14-04-2022

Aanvang

20:00 uur

Zaal

Agnietenhof Rabozaal

Genre

Muziek

Kaarten

Regulier: € 44,50
Vriend: € 42,50
CJP-korting: € 2,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats

Coronatoegangs­bewijs

Voor een bezoek aan de Agnietenhof is het voor bezoekers vanaf 13 jaar verplicht om een coronatoegangsbewijs te hebben. Het bewijs wordt aan de deur gecontroleerd middels het scannen van je persoonlijke QR-code in de CoronaCheck-app. Heb je geen smartphone dan kun je het bewijs ook printen. Lees meer over de opties en maatregelen op de website van de Rijksoverheid.Nick & Simon Nick & Simon & Garfunkel

Nick & Simon

 • Nick & Simon & Garfunkel

  Nieuw werk van het ene, oud werk van het andere duo
  De succesvolle kerstshow van Nick & Simon in 2019 smaakt naar meer! Daarom komen de heren komend seizoen terug naar Tiel en spelen zij de voorstelling Nick & Simon & Garfunkel. 
  Vijftig jaar na het verschijnen van het album ‘Bridge Over Troubled Water’ reisde het Volendamse duo naar New York om te kijken waar het avontuur van Simon & Garfunkel ooit begon. Het leverde nieuw Nederlandstalig materiaal op, dat in 2020 verscheen op het album ‘NSG’. Vanavond spelen de Volendammers hun nieuwe liedjes en heel veel werk van het Amerikaanse duo.

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 10,00. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje in het Theaterrestaurant. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina.  Advertenties