Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Nationaal Theaterweekend | 29 jan | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof

Datum

zaterdag 29-01-2022

Aanvang

20:00 uur

Zaal

Agnietenhof Kleine Zaal

Genre

Toneel

Kaarten

Regulier: € 15,00
Vriend: € 15,00

Coronatoegangs­bewijs

Voor een bezoek aan de Agnietenhof is het voor bezoekers vanaf 13 jaar verplicht om een coronatoegangsbewijs te hebben. Het bewijs wordt aan de deur gecontroleerd middels het scannen van je persoonlijke QR-code in de CoronaCheck-app. Heb je geen smartphone dan kun je het bewijs ook printen. Lees meer over de opties en maatregelen op de website van de Rijksoverheid.U kunt deze voorstelling momenteel niet bestellen.

Nationaal Theaterweekend 2022 Laat je verrassen voor € 15,-

Nationaal Theaterweekend 2022

 • Laat je verrassen voor € 15,-

  Professioneel theater voor iedereen
  Met het Nationaal Theaterweekend vieren we theater! In dit weekend kan iedereen voor slechts € 15,- per voorstelling naar het theater. Welke voorstellingen dat zijn? Dat blijft nog even een verrassing en wordt later bekendgemaakt. Het kan alle kanten op: van toneel tot muziek en van dans tot cabaret.

  Nationaal Theaterweekend is een samenwerking tussen Prins Bernhard Cultuurfonds en Nationaal Theaterfonds en wordt mogelijk gemaakt door de BankGiro Loterij. Meer dan 200 locaties in Nederland doen mee, waaronder de Agnietenhof! Durf jij het aan?

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 10,00. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje in het Theaterrestaurant. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina.

  U kunt deze voorstelling momenteel niet bestellen.  Advertenties