Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Nationaal Theaterweekend - cabaret | 28 jan | Agnietenhof - Agnietenhof
 • Datum

  zaterdag 28-01-2023

  Aanvang

  20:00 uur

  Zaal

  Agnietenhof Kleine Zaal

  Genre

  Cabaret, Nationaal Theaterweekend

  Kaarten

  Regulier: € 15,00
  Vriend: € 15,00
  CJP-korting: € 2,50
  Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
  Andries Tunru In Theorie (Nationaal Theaterweekend)

  Andries Tunru

 • In Theorie (Nationaal Theaterweekend)

  Slimme grappen, snelle stand-up, vlijmscherpe improvisaties en mooie liedjes

  Cabaretier Andries Tunru haalt zijn diploma psychologie onder het stof vandaan. Met zichzelf als onderzoeksobject neemt hij het ‘mens-zijn’ onder de loep. Want waarom is half-vijf-in-de-kroeg-Andries zo anders dan kerst-bij-de-schoonouders-Andries? Is het wel zo onlogisch om racistisch te zijn? En wat doet het mentaal met je als je de finale van De Slimste Mens verliest van, pak hem beet, Snollebollekes? 
  Met slimme grappen, snelle stand-up, aanstekelijke energie, vlijmscherpe improvisaties, vette verhalen en mooie liedjes.

  “Charisma, scherpte en goeie improvisatie. (…) Tunru staat als een ervaren rot op het podium.” (Het Parool over vorige voorstelling Vlees, vis, wal en schip.

  tekst & spel: Andries Tunru ∙ techniek: Mike Lathouwers en Niels Boswinkel

   

  Professioneel theater voor iedereen

  Met het Nationaal Theaterweekend vieren we theater! In dit weekend kan iedereen voor een toegankelijk bedrag naar het theater. Meer dan 200 locaties in Nederland doen mee, waaronder de Agnietenhof. Daarom kun je op vrijdag 27 en zaterdag 28 januari voor € 15,- naar een mooie voorstelling.

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 12,50. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina. Met reservering is de borrelplank af te halen in de Stadsfoyer. Hierbij zijn geen dieetwensen mogelijk.  Advertenties