Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Nationaal Theaterweekend - Toneel | 27 jan | Agnietenhof - Agnietenhof
 • Datum

  vrijdag 27-01-2023

  Aanvang

  20:00 uur

  Zaal

  Agnietenhof Kleine Zaal

  Genre

  Beeldend theater, Toneel

  Kaarten

  Regulier: € 15,00
  Vriend: € 15,00
  CJP-korting: € 2,50
  Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
   Blind Date

 • Blind Date

  Professioneel theater voor iedereen

  Met het Nationaal Theaterweekend vieren we theater! In dit weekend kan iedereen voor een toegankelijk bedrag naar het theater. Meer dan 200 locaties in Nederland doen mee, waaronder de Agnietenhof. Daarom kun je op vrijdag 27 en zaterdag 28 januari voor € 15,- naar een mooie voorstelling. Welke shows dit zijn, verklappen we nog niet. Je kunt wel alvast het genre bekijken!

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 12,50. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina. Met reservering is de borrelplank af te halen in de Stadsfoyer. Hierbij zijn geen dieetwensen mogelijk.  Advertenties