Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Nationaal Theaterweekend - Muziek | 27 jan | Agnietenhof - Agnietenhof
 • Datum

  vrijdag 27-01-2023

  Aanvang

  20:00 uur

  Eindtijd

  22:00 uur

  Zaal

  Agnietenhof Rabozaal

  Genre

  Muziek, Nationaal Theaterweekend

  Kaarten

  Regulier: € 10,00
  Vriend: € 10,00
  CJP-korting: € 2,50
  Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
  The Bentleys & The Bandellas The Ladies of the 50’s & 60’s (Nationaal Theaterweekend)

  The Bentleys & The Bandellas

 • The Ladies of the 50’s & 60’s (Nationaal Theaterweekend)

  Muziek, dans en popcultuur uit de 50’s en 60’s

  Tijdens hun vorige show lieten The Bentleys zien en horen hoe de rock-‘n-roll van Amerika naar Engeland reisde en terug. Maar waar waren de meisjes eigenlijk in dat verhaal? Die komen aan de beurt in deze ode aan The Ladies of the 50’s & 60’s, met swingende dansnummers, liefde en romantiek. Bijgestaan door The Bendellas – drie fantastisch dansende zangeressen – tonen The Bentleys dat de opkomende jeugdcultuur ook veel betekende voor de rol van meisjes en vrouwen: The Raelettes wezen Ray Charles de deur, Tina Turner scoorde een megahit zonder Ike en Nancy Sinatra nam de benen met haar lange laarzen.

   

  Professioneel theater voor iedereen

  Met het Nationaal Theaterweekend vieren we theater! In dit weekend kan iedereen voor een toegankelijk bedrag naar het theater. Meer dan 200 locaties in Nederland doen mee, waaronder de Agnietenhof. Daarom kun je op vrijdag 27 en zaterdag 28 januari voor € 10,- naar een mooie voorstelling.

   

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij de meeste filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 12,50. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina. Met reservering is de borrelplank af te halen in de Stadsfoyer. Hierbij zijn geen dieetwensen mogelijk.  Advertenties