Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Mylène & Rosanne - #twintytwinty | 31 okt | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof


Datum

zaterdag 31-10-2020

Aanvang

19:30 uur

Zaal

Agnietenhof Rabozaal

Genre

Show

Kaarten

Vriend: € 18,00
t/m 12 jaar: € 20,00
Vriend t/m 12 jaar: € 18,00
Regulier: € 20,00
CJP: € 17,50
RIV the Kid-korting: 10%
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats

Als onderdeel van de verplichte gezondheidscheck verzoeken we je de volgende twee vragen te beantwoorden.


Krijg je alsnog gezondheidsklachten? Annuleer je tickets bij twijfel door te mailen naar kassa@cultuurbedrijftiel.nl of bel 0344 673 500 (bekijk hier de gewijzigde openingstijden). Wij gaan hier coulant mee om.

Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
 • Mylène & Rosanne #twinty twinty (8-13 jr)

Mylène & Rosanne

 • #twinty twinty (8-13 jr)

  TikToks maken, zingen & dansen met Mylène & Rosanne

  Je kent ze van het Junior Songfestival, Kinderen voor Kinderen en het RTL-programma All Together Now: de identieke tweeling Mylène & Rosanne. Honderdvijftig duizend volgers op Instagram, een half miljoen volgers op TikTok en razendpopulaire YouTube-video’s verder is het tijd voor een vrolijk en spetterend concert in de theaters. 
  Samen met jou vieren de meiden hun twintigste verjaardag. Ze zingen hits als ‘Me and my Selfie’, ‘Double Me’ en ‘Sisters BFF’, maken met het publiek een originele TikTok en er wordt natuurlijk veel gedanst!

  Let op: deze voorstelling is meerdere keren te zien in de Agnietenhof!

  Extra's bij deze voorstelling

  Wilt u alleen reserveren voor de extra's, zoals voor het restaurant of de inleiding? Via de speciale reserveerpagina voor extra activiteiten kunt u hiervoor plaatsen bespreken.

 • Voorafgaand aan deze voorstelling/film kunt u eten in ons theaterrestaurant.

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Op dinsdag- en woensdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.
   

 • Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje in het Theaterrestaurant. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via onze speciale reserveerpagina.  Advertenties