Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Country voor Dummies | 26 sep | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof


Datum

zaterdag 26-09-2020

Aanvang

19:30 uur

Zaal

Agnietenhof Rabozaal

Genre

Muziek

Kaarten

Vriend: € 23,00
Regulier: € 25,00
CJP: € 22,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats

Als onderdeel van de verplichte gezondheidscheck verzoeken we je de volgende twee vragen te beantwoorden.


Krijg je alsnog gezondheidsklachten? Annuleer je tickets bij twijfel door te mailen naar kassa@cultuurbedrijftiel.nl of bel 0344 673 500 (bekijk hier de gewijzigde openingstijden). Wij gaan hier coulant mee om.

Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
 • Mrs. Einstein Country voor Dummies

Mrs. Einstein

 • Country voor Dummies

  Schitterend gezongen spaghettiwestern inclusief afterparty

  Gewapend met hun schitterende meerstemmigheid, bijzondere arrangementen en een neus voor krankzinnige situaties weten de zangeressen van Mrs. Einstein een spoor van vrienden achter te laten. Overal waar ze komen, geven ze een politiek incorrecte cursus tot cowboy. Lasso werpen, linedancing, rodeostier berijden en natuurlijk heel veel geweldige muziek; het zit allemaal in het pakket. Ervaar deze schitterend gezongen spaghettiwestern met een afterparty vol kampvuurliedjes.

  met: Linda Caminita, Marjolein Spijkers, Paulette Willemse en Saskia van Zutphen ∙ tekst: Saskia van Zutphen ∙ zangarrangementen: Paulette Willemse en Linda Caminita

  Extra's bij deze voorstelling

  Wilt u alleen reserveren voor de extra's, zoals voor het restaurant of de inleiding? Via de speciale reserveerpagina voor extra activiteiten kunt u hiervoor plaatsen bespreken.

 • Voorafgaand aan deze voorstelling/film kunt u eten in ons theaterrestaurant.

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Op dinsdag- en woensdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.
   

 • Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje in het Theaterrestaurant. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via onze speciale reserveerpagina.  Advertenties