Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Programma Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof - Agnietenhof
 •  

  Musical

  Ook dit theaterseizoen komen er weer grote musicalproducties naar Tiel. Hieronder vind je het musicalprogramma van de Agnietenhof. 

  Geen voorstellingen gevonden

   

  De kostuums hangen klaar, de cast zit in de grime en het prachtige decor staat op het toneel. De spots gaan aan, het publiek geeft een daverend applaus en de show kan beginnen! Ook dit theaterseizoen kun je weer genieten van de mooiste musicals van Nederland.

  Steengoede artiesten zie je in de Agnietenhof

  De casts van de musicals bestaan uit de beste artiesten. Zo zijn Pia Douwes en Dennis Willekens te zien in The Prom. Desi van Oeveren (Theater Terra, Showponies, Diana & Zonen) en Coen Bril (films De Oost en De Slag om de Schelde) zijn te zien in Before After. De musical Grease staat maar liefst zes keer op de planken in Schouwburg Agnietenhof!

  Musicals voor de hele familie

  Natuurlijk zijn The Prom en Grease met de hele familie te bezoeken, maar waar je ook naartoe kunt met kinderen is de Efteling-musical Jokie en Jet, reizen is een feestje (2+). Vaste gast is Van Hoorne Entertainment, die van een bezoek aan de Agnietenhof elke keer een groot feest maken. Dit keer komen zij met de musical Assepoester (4+) en ook nu mag je meedoen met de Sprookjesverkleedwedstrijd en kun je na afloop alle acteurs in het echt ontmoeten in de Stadsfoyer.

  Maak de avond compleet met een diner of Borrel Arrangement

  Een musicalavond is eigenlijk pas compleet met een heerlijk diner voorafgaand aan de voorstelling. In het Theaterrestaurant kun je genieten van een driegangendiner. Geen zorgen tijdens het eten, want wij garanderen dat je op tijd in de zaal zit. 
  Liever even nagenieten? Kies dan voor het Borrel Arrangement. Wij serveren een plank met lekkere hapjes en een drankje. Eet smakelijk!
     Advertenties