Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Programma Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof - Agnietenhof
 

Dans

Van ballet tot hiphop en alles wat daar tussenin zit: bij de Agnietenhof in Tiel kun je genieten van allerlei dansvoorstellingen. Bekijk hieronder een overzicht van de voorstellingen in dit theaterseizoen.

 

Ook voor dansvoorstellingen kun je gewoon in Tiel terecht. In Schouwburg Agnietenhof passeren allerlei dansstijlen de revue. Zo kun je genieten van een prachtige balletvoorstelling of moderne dans, maar kunnen ook liefhebbers van hiphop of breakdance bij ons terecht. 

Bijzondere voorstellingen

Bekende en minder bekende choreografen tonen hun werk in de dansuitvoeringen van onder meer Introdans, Conny Janssen Danst en ICK Dans Amsterdam. Dit seizoen zie je ook de bijzondere voorstelling van Igone de Jongh, haar eigen theaterprogramma na haar carrière als eerste soliste van Het Nationale Ballet.

Dans voor jong en oud

Ga je graag met je (klein)kinderen, neefjes of nichtjes naar de voorstelling? Kies dan voor bijvoorbeeld voor Honey Eavis - Tuimel & Bounce.

Kijken met andere ogen

Wist je dat bij sommige dansvoorstellingen een inleiding wordt georganiseerd? Bij een inleiding zijn experts aan het woord. Een regisseur, choreograaf, danser of deskundige van buitenaf vertelt over de voorstelling, de achtergronden en het maakproces. Zo bekijk je de show met andere ogen. De inleiding begint altijd om 19.00 uur, na afloop heb je tijd om nog even je benen te strekken voordat het dansstuk begint.

Maak je avond compleet

Geniet voorafgaand aan de voorstelling van een heerlijk driegangendiner in ons Theaterrestaurant of bestel een Borrel Arrangement om onder het genot van een hapje en een drankje nog even na te praten over de choreografieën die je hebt gezien.Advertenties