Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Programma Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof - Agnietenhof
 


Jeugd & Familie

Bekijk hieronder de jeugd- en familievoorstellingen van de Agnietenhof. Neem je (klein)kinderen, neefjes, nichtjes of oppaskindje mee naar het jeugdtheater en beleef samen een onvergetelijke dag in Tiel!

PS: Word gratis lid van RIV the Kid en ontvang 10% korting op vrijwel alle voorstellingen. Lees meer >

Geen voorstellingen gevonden

 

De allerleukste jeugdtheatervoorstellingen vind je in de Agnietenhof in Tiel! Van de grote musicals en bekende jeugdhelden tot het kleinere muziektheater en het Peutertheaterfestival. Eén ding is zeker: het wordt een groot feest!

Kom kijken naar je favoriete held in het theater

Zo kun je dit seizoen met de hele familie naar maar liefst twee Efteling Theaterproducties, staat Brandweerman Sam met zijn vrienden op het toneel en is de musical Belle en het Beest te zien. Ook dierenvriend Freek Vonk komt met een leerzame show naar de Agnietenhof.

Word gratis lid van RIV THE KID

Ben je tussen de 2 en 12 jaar? Dan kun je gratis lid worden van ons jeugdtheaterlidmaatschap RIV THE KID. Je krijgt een eigen RIV-pas en ontvangt 10% korting op alle RIV-voorstellingen en op de kinderfilms in de Agnietenhof. Daarnaast krijg je een stempelkaart waarmee je kunt sparen voor allerlei voordelen.

Extra’s bij de jeugdvoorstellingen

Regelmatig worden extra activiteiten georganiseerd bij het kindertheater. Zo kun je mooie kleurplaten kleuren en is er af en toe een workshop van kunstencentrum Zinder Educatie. Bij alle familievoorstellingen in de Kleine Zaal staat er na afloop een glaasje limonade voor je klaar en bij de show van Freek Vonk is zelfs een speciaal hamburgermenu verkrijgbaar. Eet smakelijk!Advertenties