Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Programma Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof - Agnietenhof
 •  


  Jeugd & Familie

  Bekijk hieronder de jeugd- en familievoorstellingen van de Agnietenhof. Neem je (klein)kinderen, neefjes, nichtjes of oppaskindje mee naar het jeugdtheater en beleef samen een onvergetelijke dag in Tiel!

  PS: Word gratis lid van RIV the Kid en ontvang 10% korting op vrijwel alle voorstellingen. Lees meer >

  Geen voorstellingen gevonden

   

  De allerleukste jeugdtheatervoorstellingen vind je in de Agnietenhof in Tiel! Van de grote musicals en bekende jeugdhelden tot het kleinere muziektheater en het Prentenboekjesfestival. Eén ding is zeker: het wordt een groot feest!

  Kom kijken naar je favoriete held in het theater

  Zo kun je dit seizoen met de hele familie naar Titus & Fien Winterrevue, staat Juf Roos op het toneel en is de musical Assepoester te zien. Meneer Monster komt dit seizoen zelfs twee keer naar de Agnietenhof en ook dierenvriend Sterrin komt met een leerzame show naar ons theater.

  Word gratis lid van RIV THE KID

  Ben je tussen de 2 en 12 jaar? Dan kun je gratis lid worden van ons jeugdtheaterlidmaatschap RIV THE KID. Je krijgt een eigen RIV-pas en ontvangt 10% korting op alle RIV-voorstellingen en op de kinderfilms in de Agnietenhof. Daarnaast krijg je een stempelkaart waarmee je kunt sparen voor allerlei voordelen.

  Extra’s bij de jeugdvoorstellingen

  Regelmatig worden extra activiteiten georganiseerd bij het kindertheater. Zo kun je mooie kleurplaten kleuren en is er af en toe een workshop van kunstencentrum Zinder Educatie. Bij alle familievoorstellingen in de Kleine Zaal staat er na afloop een glaasje limonade voor je klaar.  Advertenties