Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Programma Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof - Agnietenhof
 

Musical

Ook dit theaterseizoen komen er weer grote musicalproducties naar Tiel. Hieronder vind je het musicalprogramma van de Agnietenhof. 

Geen voorstellingen gevonden

 

De kostuums hangen klaar, de cast zit in de grime en het prachtige decor staat op het toneel. De spots gaan aan, het publiek geeft een daverend applaus en de show kan beginnen! Ook dit theaterseizoen kun je weer genieten van de mooiste musicals van Nederland.

Steengoede artiesten zie je in de Agnietenhof

De casts van de musicals bestaan uit de beste artiesten. Zo zijn Nandi van Beurden, Francis van Broekhuizen en William Spaaij te zien in The Sound of Music en zie je René van Kooten in de musical Titanic. Toneeldier Sven Ratzke speelt de hoofdrol in de indrukwekkende en onweerstaanbare musical Rocky Horror Show.

Musicals voor de hele familie

Natuurlijk zijn The Sound of Music en Titanic met de hele familie te bezoeken, maar waar je ook naartoe kunt met kinderen is de Efteling-musical Jokie en Jet, reizen is een feestje (2+). Vaste gast is Van Hoorne Entertainment, die van een bezoek aan de Agnietenhof elke keer een groot feest maken. Dit keer komen zij met de musical Belle en het Beest (4+) en ook nu mag je meedoen met de Sprookjesverkleedwedstrijd en mag je na afloop met de acteurs op de foto.

Maak de avond compleet met een diner of Borrel Arrangement

Een musicalavond is eigenlijk pas compleet met een heerlijk diner voorafgaand aan de voorstelling. In het Theaterrestaurant kun je genieten van een driegangendiner. Geen zorgen tijdens het eten, want wij garanderen dat je op tijd in de zaal zit. 
Liever even nagenieten? Kies dan voor het Borrel Arrangement. Wij serveren een plank met lekkere hapjes en een drankje. Eet smakelijk!
 Advertenties