Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Momix - Alice | 11 nov | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof
 • Datum

  vrijdag 11-11-2022

  Aanvang

  20:00 uur

  Zaal

  Agnietenhof Rabozaal

  Genre

  Show

  Kaarten

  Regulier: € 39,00
  Vriend: € 37,00
  CJP-korting: € 2,50
  Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
  Momix Alice
  Momix Alice
  Momix Alice
  Momix Alice
  Momix Alice

  Momix

 • Alice

  Laat je verbazen door de droomwereld van Alice in Wonderland

  Het verhaal van Alice in Wonderland ken je vast wel. In het wereldberoemde kinderboek belandt het meisje Alice in een magische wereld vol rare figuren. Momix-choreograaf Moses Pendleton laat zich inspireren door haar bizarre avonturen. De dansende illusionisten tonen een kleurrijk universum, in de typerende acrobatische Momix-danstaal, vol energie, illusionistische trucs, prachtige visuele effecten en muziek. Niets is wat het lijkt te zijn, alles beweegt en verandert. De kostuums zijn prachtige kunstwerken op zich, die de dansers in één beweging doen veranderen in een spin, een mossel of een bloem. Woorden schieten tekort; bekijk de trailer op de website voor een impressie.

  regie en choreografie: Moses Pendleton

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 12,50. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina. Met reservering is de borrelplank af te halen in de Stadsfoyer. Hierbij zijn geen dieetwensen mogelijk.  Advertenties