Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Jihad van liefde | 8 apr | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof
 • Datum

  zaterdag 08-04-2023

  Aanvang

  20:00 uur

  Zaal

  Agnietenhof Kleine Zaal

  Genre

  Toneel

  Kaarten

  Regulier: € 21,00
  Vriend: € 19,00
  CJP-korting: € 2,50
  Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
  Mohammed Azaay & Amsterdams Andalusisch Orkest Jihad van Liefde

  Mohammed Azaay & Amsterdams Andalusisch Orkest

 • Jihad van Liefde

  Aangrijpend verhaal over liefde, pijn en verzoening, naar het boek van Mohamed El Bachiri en David Van Reybrouck

  Jihad van Liefde is een rauw en inspirerend muzikaal verhaal, gebaseerd op het gelijknamige boek van David Van Reybrouck. Hij tekent daarin het aangrijpende verhaal op van Mohamed El Bachiri, een metrobestuurder uit het Belgische Molenbeek die zijn grote liefde en de moeder van zijn drie kinderen verloor bij de terreuraanslag in de Brusselse metro. Het indrukwekkende boek en zijn bewogen oproep tot medemenselijkheid op televisie gaven uitdrukking aan zijn liefde, verdriet en veerkracht.
  Acteur Mohammed Azaay kruipt in de huid van een gewone man die, getroffen door het noodlot, zichzelf tot een haast bovenmenselijke gedachte dwingt. Een man die haat bestrijdt met liefde en verzoening, die menselijk blijft terwijl hem iets onmenselijks is aangedaan.

  “Schitterende mengeling van diep rouwbeklag, opflakkerende woede en intense loutering.” 
  (de Volkskrant ★★★★)

  script: Sarah Ringoet, naar het boek ‘Een Jihad van Liefde’ van Mohamed El Bachiri, opgetekend door David Van Reybrouck ∙ regie: Eran Ben Michaël ∙ spel: Mohammed Azaay ∙ muziek: Amsterdams Andalusisch Orkest 
   

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij de meeste filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 12,50. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina. Met reservering is de borrelplank af te halen in de Bovenfoyer. Hierbij zijn geen dieetwensen mogelijk.  Advertenties