Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Minoux | Moeder mag niet dood | 16.11.19 | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof


Datum

zaterdag 16-11-2019

Aanvang

20:00 uur

Eindtijd

21:30 uur

Zaal

Agnietenhof Kleine Zaal

Genre

Toneel

Kaarten

Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
 • Minoux Moeder mag niet dood

Minoux

 • Moeder mag niet dood

  Ontroerende, optimistische voorstelling als ode aan onbeteugelde levensdrift

  Moeder mag niet dood is een voorstelling vol ontroering en optimisme voor iedereen met een onbeteugelde levensdrift of juist een gebrek daaraan. Moeder Jopie heeft zich voorgenomen om niet dood te gaan. Dochter Minou heeft beloofd haar daarbij te helpen.
  In een mix van cabaret, theater en documentaire geven moeder en dochter – vol levensdrift en vrolijk zwierend richting eeuwigheid – een energiek beeld van een omgekeerde euthanasie. Een tegengeluid in het debat over ouderen dat zich altijd focust op aftakeling, ontbrekende zorg en georganiseerd levenseinde.

  idee & tekst: Minou Bosua ∙ spel: Minou Bosua en Jopie Bosua ∙ filmbeelden: Maasja Ooms ∙ choreografie: Ireen Kurvers (Gouden Dans)

  Extra's bij deze voorstelling

  Wilt u alleen reserveren voor de extra's, zoals voor het restaurant of de inleiding? Via de speciale reserveerpagina voor extra activiteiten kunt u hiervoor plaatsen bespreken.

 • Voorafgaand aan deze voorstelling/film kunt u eten in ons theaterrestaurant.
  Op dinsdag- en woensdag kunt u naast à la carte ook kiezen voor de speciale Filmhap. Voor slechts € 10,00 serveren wij u dan een wisselende maaltijd maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten.   Advertenties