Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Michael Pilarczyk | 16 mrt | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof

Datum

woensdag 16-03-2022

Aanvang

20:00 uur

Zaal

Agnietenhof Rabozaal

Genre

Theatercollege

Kaarten

Regulier: € 31,00
Vriend: € 29,00
CJP-korting: € 2,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats

Coronatoegangs­bewijs

Voor een bezoek aan de Agnietenhof is het voor bezoekers vanaf 13 jaar verplicht om een coronatoegangsbewijs te hebben. Het bewijs wordt aan de deur gecontroleerd middels het scannen van je persoonlijke QR-code in de CoronaCheck-app. Heb je geen smartphone dan kun je het bewijs ook printen. Lees meer over de opties en maatregelen op de website van de Rijksoverheid.Michael Pilarczyk Rust in je hoofd

Michael Pilarczyk

 • Rust in je hoofd

  Meditatiecoach Michael Pilarczyk drukt op de pauzeknop
  Neem jij nog weleens een momentje voor jezelf? Grijp dit moment! Maker van de app ‘Meditation Moments’ Michael Pilarczyk ging van Radio 538-dj en succesvol zakenman naar een bestaan als bestsellerauteur en meditatiecoach. Uiteraard was meditatie essentieel in deze transformatie. 
  Tegenwoordig kampen honderdduizenden mensen met een burn-out. Waarom nemen we zo weinig tijd om te genieten van het leven? In Rust in je hoofd vertelt Michael over bewustzijn en zelfinzicht, afgewisseld met korte geleide meditaties en prachtige muziek.

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 10,00. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje in het Theaterrestaurant. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina.  Advertenties