Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Merijn Scholten - TEAM SOLO - Reprise - 10-04-2024 - Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof
 • Datum

  woensdag 10-04-2024

  Aanvang

  20:00 uur

  Eindtijd

  21:30 uur

  Zaal

  Kontakt Mediapartners Zaal

  Genre

  Cabaret

  Kaarten

  Regulier: € 22,00
  Vriend: € 20,00
  CJP-korting: € 2,50
  Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
  Merijn Scholten TEAM SOLO (reprise)

  Merijn Scholten

 • TEAM SOLO (reprise)

  Van Partizaan tot grappigste man op Instagram

  Vorig seizoen was de voorstelling van Merijn Scholten razendsnel uitverkocht, dus komt hij nog een keer naar Tiel! Merijn Scholten is muzikaal, snel en heel erg grappig. Zo grappig dat Micha Wertheim hem zelfs ‘de grappigste man op Instagram’ noemde. Merijns satirische filmpjes gingen afgelopen jaar dan ook regelmatig viral. En dat voor iemand die tot voor kort niets had met social media… In TEAM SOLO gaat hij terug naar de basis, helemaal alleen, omdat we dat nou eenmaal zijn. Maak je op voor een avondje comedy met een haast ontembare liefde voor de medemens.

  Merijn was met deze voorstelling één van de genomineerden voor de cabaretprijs Poelifinario 2023 in de categorie Engagement.
   

  “Schitterend gemaakte, snelle en erg grappige voorstelling.” - de Volkskrant ★★★★★
  “Merijn Scholten heeft een theatervorm gevonden die hem alle vrijheid geeft om zijn komische talent volledig uit te buiten, maar tegelijkertijd ook iets van de wereld waarin we leven te vinden.” - Telegraaf ★★★★1/2

  tekst, spel en muziek: Merijn Scholten · creatieve adviezen: Micha Wertheim · video: Willem van der Maarel · lichtontwerp en podiumbeeld: Jasper Nijholt · techniek: Jelle van Setten

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Nagenieten na de voorstelling/film? Bestel een Borrelplank!
  Na afloop serveren wij verschillende borrelplanken met lekkere hapjes. Je hebt de keuze uit 2 verschillende borrelplanken: 

  Borrelplank - koud
  Olijven, amandelen, kaasblokjes en coppa di parma
  €5,- euro per persoon

  Borrelplank - gemengd
  Olijven, amandelen, kaasblokjes, coppa di parma,  kaasstengels, stokbrood met huisgemaakte tomatentapenade en bitterballen
  €8,50 per persoon

  De Borrelplank is te reserveren via onze speciale reserveerpagina of tijdens het bestellen van kaarten. Hierbij zijn helaas geen dieetwensen mogelijk.