Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.


Datum

zondag 20-01-2019

Aanvang

11:00 uur

Eindtijd

11:45 uur

Zaal

Agnietenhof Rabozaal

Genre

Jeugd, Festival

Kaarten

Vriend: € 10,00
Vriend t/m 12 jaar: € 10,00
Regulier: € 12,00
CJP-korting: € 2,50
RIV the Kid-korting: 10%
Deze voorstelling is uitverkocht.

Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
 • Meneer Monster Mania De Gruffalo (4-8 jr)

Meneer Monster Mania

 • De Gruffalo (4-8 jr)

  Hilarische slapstickbewerking van meesterlijk kinderboek

  Meneer Monster, een van de vaste gasten in het jeugdtheaterprogramma van de Agnietenhof, viert feest want het gezelschap bestaat vijf jaar! Daarom nemen de mannen tijdens Monster Mania een weekend lang de Agnietenhof over met hun knotsgekke en waanzinnige theatervoorstellingen en hun eigenzinnige entourage. Naast de voorstellingen is er ook nog van alles te beleven in de Stadsfoyer!

  Een kleine muis weet de andere dieren die hem zien als een lekker hapje van zich af te houden door een list te verzinnen. Hij heeft namelijk een eetafspraak met de Gruffalo. De Gruffalo? De muis legt uit hoe dat niet-bestaande griezelbeest eruitziet. De dieren schrikken zich een hoedje en druipen af. Maar dan ontmoet de muis een echte Gruffalo die er precies zo uit ziet als de muis heeft verzonnen…

  Extra's bij deze voorstelling

  Wilt u alleen reserveren voor de extra's, zoals voor het restaurant of de inleiding? Via de speciale reserveerpagina voor extra activiteiten kunt u hiervoor plaatsen bespreken.

 • Combineer de voorstelling met een Monsterbuffet!
  In ons Theater- restaurant staat speciaal voor kinderen een heerlijk Monsterbuffet klaar met poffertjes, pannenkoeken, knakworsten, broodjes en limonade. Natuurlijk kun je je eigen pannenkoeken versieren met stroop, jam of poedersuiker. € 7,50 p.p.

 • Combineer de voorstelling met een Monster Lunch!
  Maak er een extra feestelijk uitje van en reserveer voor de heerlijke Monster Lunch! De lunch bestaat uit een kop soep, diverse belegde broodjes en een kopje koffie of thee.
  € 12,00 p.p.

  Deze voorstelling is uitverkocht.  Advertenties