Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.


Datum

zaterdag 09-03-2019

Aanvang

20:00 uur

Zaal

Agnietenhof Rabozaal

Genre

Toneel

Kaarten

Vriend: € 22,00
Regulier: € 24,00
CJP-korting: € 2,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
 • Stefan Rokebrand, Jamie Grant e.a. Casablanca (try-out)

Stefan Rokebrand, Jamie Grant e.a.

 • Casablanca (try-out)

  Muziektheater over liefde, grenzen en moraal

  Casablanca is een gloednieuwe muziektheatervoorstelling, geïnspireerd op de Hollywood-klassieker. Het toneelstuk verbindt het klassieke verhaal met de prangende actualiteit en reflecteert hierop. Over een tijd waarin mensen met bootjes uit Europa vluchtten, in een tijd waarin Europa juist toevluchtsoord is. Casablanca als echo naar de toekomst, vol allesomvattende vragen en actuele dilemma’s.

  Stefan Rokebrand (Chez Brood, Celblok H) en Jamie Grant (KLEM, LEEF!) spelen de gedoemde geliefden. Spelen zij dit stormachtige liefdesverhaal zoals het ooit is geschreven? Of neemt hun verhaal een andere wending? Het stuk is een bewerking door de veelgeprezen theaterauteur Jibbe Willems. De regie is in handen van Madeleine Matzer. Met bijzondere, nieuw-gecomponeerde muziek van Gouden Kalf-winnaar Helge Slikker.

  Ik verlang soms terug naar analoge dagen
  naar dagen in zwart-wit.
  Niet omdat vroeger alles beter was,
  maar omdat ik toen nog dromen kon
  over een toekomst.


  tekst: Morag Fullarton ∙ bewerking: Jibbe Willems ∙ regie: Madeleine Matzer ∙ spel: Stefan Rokebrand, Jamie Grant, Tjebbo Gerritsma, Gürkan Küçüksentürk, Marijn Klaver, Carmen van Mulier ∙ muziek: Helge Slikker ∙ beeld: Karin Jonker

  www.matzer.org
  www.bostheaterproducties.nl

  Extra's bij deze voorstelling

  Wilt u alleen reserveren voor de extra's, zoals voor het restaurant of de inleiding? Via de speciale reserveerpagina voor extra activiteiten kunt u hiervoor plaatsen bespreken.

 • Voorafgaand aan deze voorstelling/film kunt u eten in ons theaterrestaurant.
  Op dinsdag- en woensdag kunt u naast à la carte ook kiezen voor de speciale Filmhap. Voor slechts € 10,00 serveren wij u dan een wisselende maaltijd maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten.   Advertenties