Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Martine Sandifort - Namasteetjes | 19 mrt | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof

Datum

zaterdag 19-03-2022

Aanvang

20:00 uur

Zaal

Agnietenhof Kleine Zaal

Genre

Cabaret

Kaarten

Regulier: € 21,00
Vriend: € 19,00
CJP-korting: € 2,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats

Coronatoegangs­bewijs

Voor een bezoek aan de Agnietenhof is het voor bezoekers vanaf 13 jaar verplicht om een coronatoegangsbewijs te hebben. Het bewijs wordt aan de deur gecontroleerd middels het scannen van je persoonlijke QR-code in de CoronaCheck-app. Heb je geen smartphone dan kun je het bewijs ook printen. Lees meer over de opties en maatregelen op de website van de Rijksoverheid.Martine Sandifort Namasteetjes

Martine Sandifort

 • Namasteetjes

  Een life-changing-experience-event zónder rust, geluk en balans 
  Ze stond eerder met Remko Vrijdag op het toneel van de Agnietenhof, maar dit keer komt Martine Sandifort met een solovoorstelling naar Tiel.
  In Namasteetjes coacht de cabaretier je de andere kant op. Zo heeft ze met haar online trainingen ‘Creëer je eigen crisis’ en ‘Ben je er nou nóg niet overheen’ het leven van duizenden mensen overhoop gehaald. Dus ben je op zoek naar geluk, rust en balans in je leven? Kom dan vooral níet naar deze voorstelling. Wil je de hits ‘Namasté’, ‘Koffiebekerrrr’ en ‘Ik wil wel dood maar het lukt me maar niet’ horen? Aarzel dan niet en gun jezelf Namasteetjes.

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 10,00. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje in het Theaterrestaurant. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina.  Advertenties