Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Mart Hillen - Mart & Movies | 20 jan | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof
 • Datum

  vrijdag 20-01-2023

  Aanvang

  20:00 uur

  Eindtijd

  21:20 uur

  Zaal

  Agnietenhof Kleine Zaal

  Genre

  Muziek

  Kaarten

  Regulier: € 18,00
  Vriend: € 16,00
  CJP-korting: € 2,50
  Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
  Mart Hillen Mart & Movies

  Mart Hillen

 • Mart & Movies

  Gitaarfenomeen speelt filmmuziek van Titanic tot Bohemian Rhapsody

  In zijn programma Mart & Movies vertelt Mart Hillen, het jongste gitaarfenomeen van Nederland, over zijn passie voor films en de muziek die ervoor gemaakt is. Hij speelt door hem gearrangeerde filmmuziek uit klassiekers als ‘Titanic’ en ‘Mission Impossible’, maar ook uit recente films als ‘Bohemian Rhapsody’. 
  Met zijn virtuoze gitaarspel wekt Mart schilderachtige beelden op, die je meenemen in een andere wereld. Wie hem heeft gezien en gehoord, wil meer!

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij de meeste filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 12,50. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina. Met reservering is de borrelplank af te halen in de Stadsfoyer. Hierbij zijn geen dieetwensen mogelijk.  Advertenties