Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Marike Jager & Martijn Bosman | 23 apr | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof

Datum

zaterdag 23-04-2022

Aanvang

20:00 uur

Zaal

Agnietenhof Kleine Zaal

Genre

Muziek

Kaarten

Regulier: € 21,00
Vriend: € 19,00
CJP-korting: € 2,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats

Coronatoegangs­bewijs

Voor een bezoek aan de Agnietenhof is het voor bezoekers vanaf 13 jaar verplicht om een coronatoegangsbewijs te hebben. Het bewijs wordt aan de deur gecontroleerd middels het scannen van je persoonlijke QR-code in de CoronaCheck-app. Heb je geen smartphone dan kun je het bewijs ook printen. Lees meer over de opties en maatregelen op de website van de Rijksoverheid.Marike Jager & Martijn Bosman Hit me

Marike Jager & Martijn Bosman

 • Hit me

  Marike Jager en Martijn Bosman betoveren, ontroeren en verpletteren
  Nederlands meest avontuurlijke singer-songwriter Marike Jager is terug! Dit keer samen met drummer Martijn Bosman (o.a. Gotcha!, Henny Vrienten). Het was Martijn die Marike inspireerde toen het virus plotsklaps alle concerten afbrak en het stil werd. Ze beginnen via de mail met schrijven, op zo’n 125 km van elkaar. Ritmes, melodieën en gitaarlijnen vliegen over en weer. Twee eigenzinnige karakters die samen in het diepe springen en muziek gaan maken. Hoe dat klinkt? Hit me!

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 10,00. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina.  Advertenties