Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Marc-Marie Huijbregts | 12 mei | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof

Datum

donderdag 12-05-2022

Aanvang

20:00 uur

Zaal

Agnietenhof Rabozaal

Genre

Cabaret

Kaarten

Regulier: € 27,00
Vriend: € 25,00
CJP-korting: € 2,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats

Coronatoegangs­bewijs

Voor een bezoek aan de Agnietenhof is het voor bezoekers vanaf 13 jaar verplicht om een coronatoegangsbewijs te hebben. Het bewijs wordt aan de deur gecontroleerd middels het scannen van je persoonlijke QR-code in de CoronaCheck-app. Heb je geen smartphone dan kun je het bewijs ook printen. Lees meer over de opties en maatregelen op de website van de Rijksoverheid.Marc-Marie Huijbregts Uitgesproken

Marc-Marie Huijbregts

 • Uitgesproken

  Een uitgesproken avondje Marc-Marie
  Marc-Marie is uitgesproken. Maar is hij ook uitgesproken? En is dat pas sinds kort of was hij dat altijd al? Als tafelheer van ‘De Wereld Draait Door’ zullen we hem niet meer zien, maar in de Agnietenhof is hij nog lang niet uitgesproken. Maak je daarom op voor een avondje Marc-Marie Huijbregts en laat je (opnieuw) meeslepen door de hilarische observaties, anekdotes, grappen en levenstips van de charismatische cabaretier.

  Maximaal 4 kaarten p.p.

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 10,00. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina.  Advertenties