Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Machine de Cirque - La galerie | 21 apr | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof
 • Datum

  vrijdag 21-04-2023

  Aanvang

  20:00 uur

  Zaal

  Agnietenhof Rabozaal

  Genre

  Show

  Kaarten

  Regulier: € 31,00
  Vriend: € 29,00
  CJP-korting: € 2,50
  Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
  Machine de Cirque La Galerie (8-99 jr)

  Machine de Cirque

 • La Galerie (8-99 jr)

  Opwindend feest voor al je zintuigen

  De Ashton Brothers, maar dan op z’n Canadees: dat is waar je aan moet denken bij Machine de Cirque. In La Galerie slepen zeven circusartiesten en een muzikant je met adembenemende acrobatiek, verleidelijke livemuziek en een dosis onnozele lol je mee naar de rafelranden van de kunst. 
  Ze zijn te gast op een smetteloos witte tentoonstelling. Alles dat ook maar een beetje naar kleur neigt, wordt onmiddellijk opgeruimd. Tot de performers met een creatieve vonk voor een kleurexplosie zorgen.

  “De voorstelling zuigt je vanaf de eerste duizelingwekkende bijna-val van een van de acrobaten mee van ijzingwekkende spanning naar lachen tot je kaken pijn doen.” (Theaterkrant ★★★★ over vorige voorstelling Machine de Cirque)

  Deze voorstelling wordt mede mogelijk gemaakt door Niacet - A Kerry Company

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij de meeste filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 12,50. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina. Met reservering is de borrelplank af te halen in de Bovenfoyer. Hierbij zijn geen dieetwensen mogelijk.  Advertenties