Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Lotte Velvet - Ondergrond | 12 nov | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof

Datum

zaterdag 12-11-2022

Aanvang

20:00 uur

Zaal

Agnietenhof Kleine Zaal

Genre

Cabaret

Kaarten

VBP: € 16,00
Vriend: € 16,00
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
Lotte Velvet Ondergrond

Lotte Velvet

 • Ondergrond

  “Van punkcabaret tot prachtige poëzie.” (Theaterkrant)

  Lotte Velvet won in 2020 de jury- en publieksprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival. In Ondergrond verbreekt zij haar relatie met de wereld. Door middel van muziek, poëzie en grappige scènes geeft Lotte – naast cabaretier ook forensisch psycholoog – een stem aan mensen die net als zij worstelen met de huidige wereld. Ze wordt begeleid door toetsenist Serge Dusault. 

  “Velvet zwiert met haar gitaar en elektrische viool van punkcabaret tot prachtige poëzie en heeft een fraaie vorm gevonden voor het klassieke cabaretcredo ‘ter lering ende vermaeck’.” (Theaterkrant)

  “Ontegenzeggelijk de bijzonderste en spannendste finalist.” (de Volkskrant)

  spel, gitaar & viool: Lotte Velvet ∙ regie: Bor Rooyackers ∙ toetsen: Serge Dusault

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 10,00. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina. Met reservering is de borrelplank af te halen in de Stadsfoyer. Hierbij zijn geen dieetwensen mogelijk.  Advertenties