Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Loes Luca - Uit het hoofd | 21 okt | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof

Datum

vrijdag 21-10-2022

Aanvang

20:00 uur

Zaal

Agnietenhof Rabozaal

Genre

Toneel

Kaarten

VBP: € 22,00
Vriend: € 22,00
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
Loes Luca Uit Het Hoofd

Loes Luca

 • Uit Het Hoofd

  Loes Luca speelt een tekst van Maria Goos

  In de door Maria Goos geschreven voorstelling Uit Het Hoofd kijkt een actrice aan het einde van haar carrière terug op haar leven. Ze vertelt over een vader met een geheim, een moeder die rust wil en een dochter die wil leven. Ze wonen in het naoorlogse Rotterdam bij opoe, die van makreel houdt en haar handen afveegt aan de gordijnen. 
  Omdat ze niet meer helemaal is wat ze geweest is, moet een jonge actrice haar door de voorstelling heen slepen. Maar Uit het hoofd zit op een bijzondere plek in het hoofd van de actrice: daar waar de leugen, de verbeelding, de herinnering en de werkelijkheid met elkaar onderhandelen om het leven dragelijk te maken.

  tekst: Maria Goos ∙ regie: Aat Ceelen ∙ spel: Loes Luca en Kaatje Kooij

   

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 10,00. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina. Met reservering is de borrelplank af te halen in de Stadsfoyer. Hierbij zijn geen dieetwensen mogelijk.  Advertenties