Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Legendary Albums Live - Meat Loaf | 6 mei | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof
 • Datum

  zaterdag 06-05-2023

  Aanvang

  20:00 uur

  Zaal

  Agnietenhof Rabozaal

  Genre

  Muziek

  Kaarten

  Regulier: € 29,50
  Vriend: € 27,50
  CJP-korting: € 2,50
  Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
  Legendary Albums Live Meat Loafs ‘Bat out of Hell’

  Legendary Albums Live

 • Meat Loafs ‘Bat out of Hell’

  Integrale uitvoering van het onwaarschijnlijke succesalbum uit 1977

  Na de succesvolle theaterconcerten Dire Straits, Bruce Springsteen en The Bee Gees komt Legendary Albums Live met de voorstelling Meat Loafs ‘Bat out of Hell’.
  In 2022 overleed Meat Loaf (Marvin Lee Aday), 45 jaar na het onwaarschijnlijke succes van het op vier na bestverkochte album aller tijden: ‘Bat out of Hell’. De karakteristieke zanger werd wereldberoemd met de hit ‘Paradise by the Dashboard Light’. Meat Loafs optredens werden gekenmerkt door veel theater en dat is precies wat Legendary Albums Live je vanavond voorschotelt, tijdens een integrale uitvoering van het album door de beste zangers en muzikanten die hiervoor te vinden zijn.

  regie: Bavo Galama ∙ zang: Jason Bouman en Tessa Sunniva ∙ muziek: La-Live Band o.l.v. Jan Peter Bast
   

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij de meeste filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 12,50. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina. Met reservering is de borrelplank af te halen in de Bovenfoyer. Hierbij zijn geen dieetwensen mogelijk.  Advertenties