Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Lebbis - De Ziel | 18 feb | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof

Datum

vrijdag 18-02-2022

Aanvang

20:00 uur

Zaal

Agnietenhof Kleine Zaal

Genre

Cabaret

Kaarten

Regulier: € 22,00
Vriend: € 20,00
CJP-korting: € 2,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats

Coronatoegangs­bewijs

Voor een bezoek aan de Agnietenhof is het voor bezoekers vanaf 13 jaar verplicht om een coronatoegangsbewijs te hebben. Het bewijs wordt aan de deur gecontroleerd middels het scannen van je persoonlijke QR-code in de CoronaCheck-app. Heb je geen smartphone dan kun je het bewijs ook printen. Lees meer over de opties en maatregelen op de website van de Rijksoverheid.Lebbis De Ziel

Lebbis

 • De Ziel

  Lebbis neemt onze ziel onder de loep
  Na De Bovengrens I en II speelt cabaretier Lebbis dit seizoen De Ziel; het derde deel uit zijn trilogie. Sta je op een mooie zomeravond buiten naar de sterrenhemel te kijken, dan weet je meteen: wij doen er totaal niet toe. Of wij er zijn is niet relevant. En dan rest ons nog maar een ding. Doen alsof we ertoe doen. We spelen een spelletje dat leven heet en kunnen dat spel helemaal zelf ontwerpen, de regels, de beloning, het begin en het einde. Stap in de Lebbis-attractie en laat je op humoristische wijze meenemen in De Ziel.

  “Naast het sterke inhoudelijke verhaal weet Lebbis volop te vermaken. (…) De gedreven verteller, die duidelijk in vorm is en soms weer lekker fel uit zijn slof schiet, weet als geen ander hoe hij zijn boodschap moet overbrengen.” (De Volkskrant ★★★★)

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 10,00. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje in het Theaterrestaurant. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina.  Advertenties