Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Lavinia Meijer - Immortal Trees | 28 okt | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof
 • Datum

  vrijdag 28-10-2022

  Aanvang

  20:00 uur

  Zaal

  Agnietenhof Kleine Zaal

  Genre

  Klassiek

  Kaarten

  Regulier: € 23,00
  Vriend: € 21,00
  CJP-korting: € 2,50
  Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
  Lavinia Meijer & Orkest Immortal Trees

  Lavinia Meijer & Orkest

 • Immortal Trees

  Sterharpiste zet haar zoektocht naar nieuwe muziek voort

  Na samenwerkingen met onder anderen Ludovico Einaudi, Philip Glass en Iggy Pop zet sterharpiste Lavinia Meijer haar niet aflatende zoektocht naar nieuwe muziek voort. 
  Lavinia koppelt samen met het Amsterdams Andalusisch Orkest nieuw en bestaand repertoire aan eeuwenoude verhalen die de bomen om ons heen vertellen. Verhalen over groei, afsterven en voortleven. 

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 12,50. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina. Met reservering is de borrelplank af te halen in de Stadsfoyer. Hierbij zijn geen dieetwensen mogelijk.  Advertenties