Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Kortie & Kooper | 18 dec | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof

Datum

zaterdag 18-12-2021

Aanvang

20:00 uur

Eindtijd

21:30 uur

Zaal

Agnietenhof Kleine Zaal

Genre

Klassiek

Kaarten

Regulier: € 19,50
Vriend: € 17,50
CJP-korting: € 2,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats

Coronatoegangs­bewijs

Voor een bezoek aan de Agnietenhof is het voor bezoekers vanaf 13 jaar verplicht om een coronatoegangsbewijs te hebben. Het bewijs wordt aan de deur gecontroleerd middels het scannen van je persoonlijke QR-code in de CoronaCheck-app. Heb je geen smartphone dan kun je het bewijs ook printen. Lees meer over de opties en maatregelen op de website van de Rijksoverheid.Kortie & Kooper Het jaar 250 na Beethoven
Kortie & Kooper Het jaar 250 na Beethoven
Kortie & Kooper Het jaar 250 na Beethoven
Kortie & Kooper Het jaar 250 na Beethoven

Kortie & Kooper

 • Het jaar 250 na Beethoven

  Hoe Beethoven de wereld veranderde

  Floris Kortie (Podium Witteman) en pianiste Vera Kooper laten zien en horen hoe Beethoven onze wereld veranderde, gewapend met historisch bewijsmateriaal, persoonlijke ontboezemingen, obscure YouTube-filmpjes en de allermooiste muziek ooit geschreven. Al snel wordt duidelijk: het Beethoven-tijdperk is nog maar net begonnen. De verhalen van Kortie worden afgewisseld met de mooiste delen uit Beethovens pianosonates en zo blijkt: Beethoven weet ons na (inmiddels) 251 jaar nog steeds te ontroeren en inspireren.

  “Oprecht en doortimmerd biografisch muziektheater.” (NRC Handelsblad ★★★★)

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 10,00. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje in het Theaterrestaurant. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina.  Advertenties