Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Komt een vrouw bij de dokter | 8 mrt | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof
 • Datum

  woensdag 08-03-2023

  Aanvang

  20:00 uur

  Zaal

  Agnietenhof Rabozaal

  Genre

  Toneel

  Kaarten

  Regulier: € 28,50
  Vriend: € 26,50
  CJP-korting: € 2,50
  Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
  Maartje van de Wetering, Xander van Vledder e.a. Komt een vrouw bij de dokter

  Maartje van de Wetering, Xander van Vledder e.a.

 • Komt een vrouw bij de dokter

  Kluuns aangrijpende liefdesgeschiedenis

  De bestseller verscheen in 2003, de succesvolle filmbewerking volgde in 2009 en nu is er de theaterbewerking van het aangrijpende liefdesverhaal Komt een vrouw bij de dokter. De liefde van een stel wordt tot het uiterste getest door een vijand die ze niet kunnen verslaan. 
  Het gaat Stijn voor de wind, totdat de liefde van zijn leven Carmen borstkanker krijgt. Terwijl zij behandeld wordt, vlucht hij in overspel en het nachtleven. Een mooie cast speelt deze voorstelling over hufterigheid, schuldgevoelens, afscheid nemen en het behouden van humor, maar vooral over liefde als de dood nadert.

  tekst: Kluun ∙ bewerking: Koen Caris ∙ regie: Ignace Cornelissen ∙ spel: Maartje van de Wetering, Xander van Vledder, Teunie de Brouwer en Marie Louise Stheins

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij de meeste filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 12,50. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina. Met reservering is de borrelplank af te halen in de Bovenfoyer. Hierbij zijn geen dieetwensen mogelijk.  Advertenties