Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.


Datum

zondag --

Aanvang

uur

Eindtijd

uur

Zaal

Genre

Toneel

Kaarten

Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
 • Sophie van Winden, Kirsten Mulder e.a. Kom hier dat ik u kus
 • Sophie van Winden, Kirsten Mulder e.a. Kom hier dat ik u kus
 • Sophie van Winden, Kirsten Mulder e.a. Kom hier dat ik u kus
 • Sophie van Winden, Kirsten Mulder e.a. Kom hier dat ik u kus

Sophie van Winden, Kirsten Mulder e.a.

 • Kom hier dat ik u kus

  Naar de wondermooie roman van Griet Op de Beeck

  Na de succesvolle bewerking van ‘Vele hemels boven de zevende’ is het nu tijd voor een theaterversie van de tweede roman van Griet Op de Beeck ‘Kom hier dat ik u kus’, die binnen een week na verschijning een bestseller werd. Het wondermooie en aangrijpende verhaal over de complexe en pijnlijke verhoudingen in de familie van Mona leidt tot een voorstelling vol humor, scherpte en ontroering. Over ouders en kinderen, het lef om eigen keuzes te durven maken en natuurlijk ook de grillen van de liefde.

  "De twee Mona's van ‘Kom hier dat ik u kus’ zijn mooi én triest." (NRC ★★★★)
  "Slimme regievondsten bij bestseller op toneel." (Theaterkrant)

  tekst: naar de roman van Griet Op de Beeck ∙ toneelbewerking: Janine Brogt ∙ regie: Mirjam Koen ∙ spel: Sophie van Winden, Kirsten Mulder, Dragan Bakema, Oda Spelbos, Reinout Bussemaker en Misja Nolet

  Voorafgaand aan de voorstelling wordt er een inleiding gegeven. Kijk bij het onderstaande blok 'Extra's bij deze voorstelling' voor meer informatie. 

  Extra's bij deze voorstelling

  Wilt u alleen reserveren voor de extra's, zoals voor het restaurant of de inleiding? Via de speciale reserveerpagina voor extra activiteiten kunt u hiervoor plaatsen bespreken.

 • Kijken met andere ogen
  Een voorstelling kun je op vele manieren beleven en bekijken. Een inleiding laat je kijken met andere ogen en werpt een nieuwe blik op een productie.

  Bij een inleiding laten wij de experts aan het woord. Een regisseur, choreograaf, speler of deskundige van buitenaf vertelt over de voorstelling, de achtergronden en het maakproces. Deelname is gratis, reserveren is noodzakelijk. 

  De inleidingen starten altijd om 19.00 uur. Na de inleiding heeft u altijd nog even de de gelegenheid om uw benen te strekken voordat de voorstelling begint.

 • Voorafgaand aan deze voorstelling/film kunt u eten in ons theaterrestaurant.
  Op dinsdag- en woensdag kunt u naast à la carte ook kiezen voor de speciale Filmhap. Voor slechts € 10,00 serveren wij u dan een wisselende maaltijd maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten.   Advertenties