Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Kirsten van Teijn - (S)experiment | za 30 okt | Agnietenhof - Agnietenhof

Datum

zaterdag 30-10-2021

Aanvang

20:00 uur

Eindtijd

21:15 uur

Zaal

Agnietenhof Kleine Zaal

Genre

Cabaret

Kaarten

Regulier: € 19,00
Vriend: € 17,00
CJP-korting: € 2,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats

Coronatoegangs­bewijs

Voor een bezoek aan de Agnietenhof is het voor bezoekers vanaf 13 jaar verplicht om een coronatoegangsbewijs te hebben. Het bewijs wordt aan de deur gecontroleerd middels het scannen van je persoonlijke QR-code in de CoronaCheck-app. Heb je geen smartphone dan kun je het bewijs ook printen. Lees meer over de opties en maatregelen op de website van de Rijksoverheid.Kirsten van Teijn (S)EXPERIMENT
Kirsten van Teijn (S)EXPERIMENT
Kirsten van Teijn (S)EXPERIMENT

Kirsten van Teijn

 • (S)EXPERIMENT

  Intieme avond over gender, seksualiteit en identiteit in de 21ste eeuw
  Cabaretier Kirsten van Teijn neemt je vol optimisme en zelfspot mee in haar leven met haar vriend en haar vriendin. Want waarom zou je moeten kiezen voor één liefde of één sekse? In een tijd waarin er meer is tussen hetero en homo en we uit onze hokjes barsten. Nou ja, misschien omdat je twee keer zoveel schoonmoeders hebt, twee keer zoveel emoties en zes kerstdiners. Of omdat je volgens het RIVM maar één seksbuddy mag hebben. Kirsten van Teijn grijpt haar moment om de wereld te herdefiniëren!

  “Kirsten heeft een monumentale zangstem en is ontwapenend, schaamteloos en eerlijk.” (De Volkskrant over Kirsten van Teijn).

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 10,00. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje in het Theaterrestaurant. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina.  Advertenties