Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Programma Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof - Agnietenhof
 • Datum

  zaterdag 08-10-2022

  Aanvang

  13.00 uur

  Eindtijd

  16.00 uur

  Zaal

  Zinder

  Genre

  Jeugd

  Kaarten

  Reserveren
  U wordt doorgeleid naar een externe website
  Kinderboekenfestijn
  Kinderboekenfestijn

  Kinderboekenfestijn

  Het Kinderboekenfestijn is dit jaar Giga Groen met tal van leuke activiteiten in Zinder!

  Samen met Bibliotheek Rivierenland en Zinder Educatie organiseert de Agnietenhof een kinderboekenfestijn op zaterdag 8 oktober: een middag met leuke en leerzame activiteiten voor kinderen vanaf 6 jaar. En deelname is gratis!

  Giga Groen
  Het thema dit jaar is Giga Groen: over dieren en de natuur en hoe we daar het beste mee om kunnen gaan. Hou jij ook van de natuur en wil je er graag alles over weten? Bijvoorbeeld over vlinders, over bijen of over windenergie? 

  Groene Vingers halen
  Door mee te doen aan de activiteiten kun je Groene vingers halen met de Groene-vinger-strippenkaart Heb je een heel handje vol? Dan ben je een echte natuur-expert geworden en krijg je na afloop een klein presentje mee naar huis.

  Programma
  Om 13:00 uur begint de Zinder Dansgroep met een spetterende opening met het Kinderboekenweeklied en -dans. Daarna is er een mooie voorstelling in de Zinder Zaal over André het Astronautje. Hoe ziet onze planeet eruit vanuit de ruimte? Zorgen we er eigenlijk wel goed voor? Het Astronautje is geïnspireerd op de belevenissen en ervaringen van astronaut André Kuipers. Hij woonde en werkte meer dan een half jaar in het internationale ruimtestation ISS. Eerder verschenen al vijf boeken over het astronautje. De boeken worden geïllustreerd door Natascha Stenvert. Deze voorstelling werd dan ook ontwikkeld in nauwe samenwerking met André Kuipers.

  Na de voorstelling kun je meedoen aan verschillende workshops en activiteiten, zoals: workshop afval met greenscreenfilmpje maken, zaden en planten schilderen, je eigen gymtas bedrukken, glittertattoo laten maken, vogelvoederpotje knutselen en nog veel meer!  Advertenties