Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.


Datum

vrijdag 10-05-2019

Aanvang

20:00 uur

Eindtijd

21:30 uur

Zaal

Agnietenhof Rabozaal

Genre

Cabaret

Kaarten

Vriend: € 17,00
Regulier: € 19,00
CJP-korting: € 2,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
 • Katinka Polderman Polderman draagt een steentje bij

Katinka Polderman

 • Polderman draagt een steentje bij

  Onverstoorbaar, gortdroog, licht absurdistisch, hilarisch en ontroerend

  Al vijftien jaar draagt Katinka Polder- man, de meest onverschrokken liedjes- bakker van de lage landen, haar unieke steentje bij aan het cabaret. Ook in dit programma is de tegendraadse taal- virtuoos ongepolijst, gortdroog, origineel en onverstoorbaar. De Zeeuwse trekt weer ten strijde tegen vertrutting en kuddegeest, eigenwijs en met de haar kenmerkende nuchterheid. Polderman hoort inmiddels bij de elite van het Nederlands cabaret, zag ook Theaterkrant ★★★★ tijdens haar vorige show: “Haar teksten zitten altijd geheid goed in elkaar. Vol originele gedachtes, vuile grappen, spot en grappige schaamte- loosheid.”

  "Gortdroge humor, spitsige observaties en engagement. Voorstelling waarin Katinka Polderman het publiek laat schateren" (De Gelderlander ★★★★)

  Extra's bij deze voorstelling

  Wilt u alleen reserveren voor de extra's, zoals voor het restaurant of de inleiding? Via de speciale reserveerpagina voor extra activiteiten kunt u hiervoor plaatsen bespreken.

 • Voorafgaand aan deze voorstelling/film kunt u eten in ons theaterrestaurant.
  Op dinsdag- en woensdag kunt u naast à la carte ook kiezen voor de speciale Filmhap. Voor slechts € 10,00 serveren wij u dan een wisselende maaltijd maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten.   Advertenties