Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Van Kooten en de beat | 23 dec | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof

Datum

vrijdag 23-12-2022

Aanvang

20:00 uur

Zaal

Agnietenhof Kleine Zaal

Genre

Cabaret

Kaarten

VBP: € 17,00
Vriend: € 17,00
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
Kasper van Kooten Van Kooten en de beat

Kasper van Kooten

 • Van Kooten en de beat

  Vermakelijk zelfportret en geweldige muziekgeschiedenis ineen

  Van Kooten en de beat is een swingende en openhartige vertelling over liefde, familie en een onverzadigbare behoefte aan muziek. Onlosmakelijk daarmee verbonden zijn de hartsvrienden met wie Kasper al vanaf zijn vroege jeugd in bandjes speelt. Hij is de drummer die zichzelf naar Ahoy droomt, maar eenmaal op het hoogste podium blijkt zijn droom niet te kloppen. 
  Wanneer Kasper jaren later plotseling gedwongen wordt om met optreden te stoppen, dringen alle levensvragen zich meedogenloos op: wat was hij al die jaren aan het doen?
  Uniek foto-, video- en audiomateriaal en een van zijn muzikale vrienden maken onderdeel uit van dit vermakelijk zelfportret. 

  Naar het gelijknamige boek van Kasper van Kooten.

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 10,00. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina. Met reservering is de borrelplank af te halen in de Stadsfoyer. Hierbij zijn geen dieetwensen mogelijk.  Advertenties