Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Kasper van der Laan - 1 kilo | 3 okt | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof


Datum

zaterdag 03-10-2020

Aanvang

20:00 uur

Eindtijd

21:30 uur

Zaal

Agnietenhof Rabozaal

Genre

Cabaret

Kaarten

Vriend: € 19,00
Regulier: € 21,00
CJP: € 18,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats

Als onderdeel van de verplichte gezondheidscheck verzoeken we je de volgende twee vragen te beantwoorden.


Krijg je alsnog gezondheidsklachten? Annuleer je tickets bij twijfel door te mailen naar kassa@cultuurbedrijftiel.nl of bel 0344 673 500 (bekijk hier de gewijzigde openingstijden). Wij gaan hier coulant mee om.

Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
 • Kasper van der Laan 1 Kilo (reprise)

Kasper van der Laan

 • 1 Kilo (reprise)

  Met sterren overladen debuutvoorstelling

  Dit jaar kunnen nóg meer mensen genieten van de voorstelling van Kasper van der Laan, want nadat hij speelde voor een uitverkochte Kleine Zaal, staat hij dit jaar in de Rabozaal met een reprise van 1 Kilo. Waarom zijn de dingen zoals ze zijn en doen we de dingen zoals we ze doen? Kasper legt het uit in zijn unaniem bejubelde debuutvoorstelling. Zijn unieke kijk op onze leefwereld is absurd, onvoorspelbaar en ongekend grappig. 

  “Onthoud die naam. Belangrijker: ga hem zien!” (Algemeen Dagblad ★★★★★)
   

  Extra's bij deze voorstelling

  Wilt u alleen reserveren voor de extra's, zoals voor het restaurant of de inleiding? Via de speciale reserveerpagina voor extra activiteiten kunt u hiervoor plaatsen bespreken.

 • Voorafgaand aan deze voorstelling/film kunt u eten in ons theaterrestaurant.

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Op dinsdag- en woensdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.
   

 • Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje in het Theaterrestaurant. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via onze speciale reserveerpagina.  Advertenties