Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.


Datum

zaterdag 08-12-2018

Aanvang

20:00 uur

Eindtijd

21:30 uur

Zaal

Agnietenhof Rabozaal

Genre

Cabaret

Kaarten

Vriend: € 19,00
Regulier: € 21,00
CJP-korting: € 2,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
 • Karin Bruers & Nol Havens Bruers haalt uit
 • Karin Bruers & Nol Havens Bruers haalt uit
 • Karin Bruers & Nol Havens Bruers haalt uit
 • Karin Bruers & Nol Havens Bruers haalt uit
 • Karin Bruers & Nol Havens Bruers haalt uit

Karin Bruers & Nol Havens

 • Bruers haalt uit

  Karin Bruers slaat om zich heen

  Cabaretière Karin Bruers is terug in Tiel met een nieuwe solo. Nou ja, solo. Haar muzikant, chauffeur en persoonlijk entertainer Nol Havens zorgt ervoor dat het niet helemaal uit de hand loopt. Dit keer haalt Bruers uit, naar alles en iedereen: naar christelijke wethouders die porno kijken in het vliegtuig en naar echtparen die hun kinderen slachtofferen in vechtscheidingen. Ze schiet alfamannetjes van de apenrots en iedereen die haar voor de voeten gelopen heeft, gaat eraan. Maar wie uithaalt, kan een haal terugverwachten. En die krijgt ze ook.

  "Een soort vrolijk raadsel...Tussen de [verrassende] grapjes door vertelt ze een serieuzer verhaal. Als tegenwicht voor haar chaotische activisme heeft Bruers de hulp ingeschakeld van Nol Havens, bekend van VOF de Kunst...ontzettend charmant met zijn tweeën. Bruers laat in Tilburg zien wat ze in huis heeft, en dat schept vertrouwen." (Theaterkrant.nl ★★★★)

  Extra's bij deze voorstelling

  Wilt u alleen reserveren voor de extra's, zoals voor het restaurant of de inleiding? Via de speciale reserveerpagina voor extra activiteiten kunt u hiervoor plaatsen bespreken.

 • Voorafgaand aan deze voorstelling/film kunt u eten in ons theaterrestaurant.
  Op dinsdag- en woensdag kunt u naast à la carte ook kiezen voor de speciale Filmhap. Voor slechts € 10,00 serveren wij u dan een wisselende maaltijd maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten.   Advertenties