Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Karin Bloemen - Souvenirs | 24 nov | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof
 • Datum

  donderdag 24-11-2022

  Aanvang

  20:00 uur

  Eindtijd

  21:45 uur

  Zaal

  Agnietenhof Rabozaal

  Genre

  Show

  Kaarten

  Regulier: € 33,00
  Vriend: € 31,00
  CJP-korting: € 2,50
  Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
  Karin Bloemen Souvenirs

  Karin Bloemen

 • Souvenirs

  Een Bloemen-show als vanouds met liedjes, conferences en typetjes

  In Souvenirs haalt Karin Bloemen de bezem door haar huis en haar hoofd. Want een mens verzamelt wat in een leven: foto’s van bijzondere momenten, mooie en minder mooie herinneringen, spullen die je allang niet meer gebruikt, noem maar op. Ze stormt door de porseleinkast en doet alle overbodige ballast de deur uit. Letterlijk, want elke avond wordt er onder het publiek een aantal persoonlijke items – schoenen, een jurk, een tent – van Karin verloot. 

  “Haar muziekkwartet is van klasse en haar stem klinkt voller en vrijer dan ooit tevoren. Souvenirs is een waar feest voor oog en oor.” (Algemeen Dagblad ★★★★)

  concept: Karin Bloemen en Marnix Busstra ∙ regie: Marnix Busstra
   

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 12,50. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina. Met reservering is de borrelplank af te halen in de Stadsfoyer. Hierbij zijn geen dieetwensen mogelijk.  Advertenties