Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Julika Marijn | 24 feb | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof
 • Datum

  vrijdag 24-02-2023

  Aanvang

  20:00 uur

  Zaal

  Agnietenhof Kleine Zaal

  Genre

  Toneel

  Kaarten

  Regulier: € 21,00
  Vriend: € 19,00
  CJP-korting: € 2,50
  Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
  Julika Marijn In de schaduw van Rembrandt

  Julika Marijn

 • In de schaduw van Rembrandt

  De schaduwzijde van genialiteit en roem

  Geertje Dircx, de tweede vrouw van Rembrandt, was jarenlang zijn minnares en voedde zijn zoon Titus op. Totdat Hendrickje Stoffels ten tonele verscheen en Geertje door Rembrandt opgesloten werd in een tuchthuis.  
  Julika Marijn laat de vrouw aan het woord die de donkere kant van Rembrandt aan den lijve ondervond. Al bijna 400 jaar staat ‘de meester van het licht’ wereldwijd in de schijnwerpers. In de schaduw van Rembrandt belicht de keerzijde van genialiteit en roem, de kracht om het licht te blijven zoeken, loyaliteit en de bittere grenzen daarvan. 

  tekst en spel: Julika Marijn ∙ regieadviezen: Diederik van Vleuten 

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij de meeste filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 12,50. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina. Met reservering is de borrelplank af te halen in de Stadsfoyer. Hierbij zijn geen dieetwensen mogelijk.  Advertenties